Om mig

Mit navn er Peter Johansen.

Jeg har rejst i Sydasien i snart 30 år, først som irgrøn backpacker, derefter som studerende, hvor jeg forskede på nationalarkivet i New Delhi og skrev speciale i Peshawar, Pakistan. 

Jeg har undervist som ekstern lektor i sydasiatisk historie ved Aarhus Universitet og kommenteret på indiske forhold i medierne. I 2017 udkom jeg med bogen “Brudstykker af det moderne Indien” (Forlaget Univers).

I dag arbejder som projektleder i Asia House, København, med at få danske virksomheder ud til Asien. Jeg er involveret i to projekter; Innovation Lab Asia, der søger at åbne de asiatiske innovationsmiljøer op for danske startups, og NORDIN-platformen i Bangalore, der søger at give danske SMV’er adgang til det indiske marked. 

Derudover fungerer jeg som professionel underviser og foredragsholder om indisk historie og samfundsforhold. Se referencer på hjemmesidens footer. Jeg formidler gerne yderligere kontakt.

Se referencer her:

Referencer

Send en mail hvis du ønsker yderligere information om foredrag og workshops, eller ring på +45 2987 8887

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked
    twitter